Private shopping la Royal Men

Pe langa multitudinea de servicii pe care le putem pune la dispozitia dumneavoastra, in baza unei programari prealabile, timpul acordat cumparaturilor si probelor pentru costume la comanda poate deveni o placere, mai ales atunci cand sunteti acompaniat de aroma unei cesti de cafea, ceai sau de un pahar de sampanie fina, toate in cadrul magazinului de lux Royal Men. Va invitam sa ne vizitati si sa faceti o programare la numarul de telefon 0721 221 888 sau la adresa de e-mail showroom@royalmen.ro.  

DOOR TO DOOR – THE GOLDEN HOUR

Alegeti sa ne oferiti o ora din timpul dumneavoastra, iar noi va punem la dispozitie serviciul Door-to-Door, ce consta in deplasarea consilierului vestimentar Royal Men la orice locatie aleasa de dumneavoastra. Credem in mentinerea angajamentelor fata de clientii nostri, atat in termeni de punctualitate, cat si de precizie, iar scopul nostru este acela de a proteja calitatea si conformitatea produsului cu standardele cerute. The Golden Hour a fost gandit pentru cei care doresc sa obtina o prezenta intangibila, realizata prin detalii ascunse, perfectiunea proportiilor si croiala fara cusur toate intr-o ora!
Consilier-vestimentar-pentru-barbati
Servicii-de-consiliere-vestimentara

CONSILIERE VESTIMENTARA

Serviciul de consiliere vestimentara se bazeaza in primul rand pe dorintele si preferintele clientului in materie de costume la comanda si stil vestimentar. In functie de acestea, dar si de ceea ce i se potriveste fiecarui client in parte, de tipologia acestuia, de tendintele vestimentare, dar si de ceea ce este corect din punct de vedere tehnic, se doreste o integrare si o adaptare a preferintelor clientului, la toate cele de mai sus. Rolul unui consilier vestimentar este acela de a sfatui clientul sa investeasca in primul rand in calitate, nu in cantitate. Iar cea mai buna investitie se realizeaza cu ajutorul unei consilieri care este in beneficiul clientului si care il sfatuieste pe acesta sa investeasca in piese de care are cu adevarat nevoie si care il reprezinta. Expertul vestimentar Royal Men poate identifica cel mai bine ce il caracterizeaza pe clientul nostru, insa alegerile se vor face intotdeauna tinand cont de cerintele, preferintele si bugetul clientului.

ALTE SERVICII VESTIMENTARE

Royal Men pune la dispozitia tuturor clientilor sai si o serie de alte servicii, precum:
  • Consilierea in vederea realizarii unui look complet, cat si in alegerea accesoriilor vestimentare potrivite;
  • Completarea si reimprospatarea garderobei;
  • Verificarea si intretinerea pieselor din garderoba personala, prin intermediul serviciului door to door;
  • Vouchere ce pot fi oferite cadou.
Indiferent de serviciul vestimentar de care aveti nevoie, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 221 888 sau pe adresa de e-mail showroom@royalmen.ro.
Servicii-vestimentare