Stilul italian redefinit la Royal Men, magazin de lux pentru barbati

Royal Men poate fi prezentat ca fiind un boutique exclusivist, cu un concept special de servicii, caracterizat de flexibilitatea fata de cerintele domnilor, pentru care timpul este din ce in ce mai valoros si care prefera astfel sa se lase pe mana specialistilor atunci cand vine vorba de alegerea tinutei perfecte. Pe langa oferta de produse ready-to-wear din magazin, serviciile de consiliere si completarea garderobei, croitoria la comanda, sesiunile de private shopping si serviciile door-to-door, vin de asemenea in intampinarea clientilor Royal Men.  

Concept Royal Men

Royal Men este un magazin de lux dedicat in exclusivitate barbatilor. Aici, acestia au posibilitatea de a combina si personaliza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Situat chiar langa Palatul Parlamentului, intr-o zona mai putin expusa din punct de vedere comercial, magazinul ofera discretie si confort domnilor care isi doresc acest lucru, precum si o atmosfera primitoare, cu specialisti care stau la dispozitia clientilor cu toata experienta in domeniu. Royal Men este un magazin de costume pentru barbati, pantofi de lux si tinute casual complete, fidel stilului masculin rafinat si atent construit.
magazin-de-lux
Magazin-costume-barbatesti

Parteneri

Selectia brand-urilor a fost facuta pe principiul calitatii, traditiei Made in Italy si a stilului pur italian, in portofoliul nostru regasindu-se nume cu rezonanta internationala precum Artioli, Fratelli Rossetti, Scuderi, Cantarelli, Hettabretz, Fray, Finamore, Dolcepunta, PT01, Doriani. De asemenea, magazinul de lux pentru barbati Royal Men se mandreste cu o mare varietate de stofe, de la cele de baza si pana la cele mai rare si fine tesaturi, avand in portofoliu producatori si distribuitori cu traditie precum Holland&Sherry, Loro Piana, Dormeuil si Ariston. La cererea clientului se pot realiza atat costume lucrate manual, in stil traditional, cat si costume lucrate semi-manual.

Un magazin pentru barbati unic

In baza unei programari prealabile, timpul acordat cumparaturilor si probelor poate deveni o placere, mai ales atunci cand sunteti acompaniat de aroma unei cesti de cafea, ceai sau de un pahar de sampanie fina, toate intr-un ambient placut si discret.  
Private-shopping-barbati