A. Artioli – marca italiana de pantofi artizanali o cu istorie de peste 100 de ani. Tehnicile de baza, atentia la detalii si la modul in care pantofii incalta piciorul, s-au pastrat de-a lungul timpului.  Tehnicile de constructie au fost perfectionate  continuu pentru a face din pantofii Artioli mici opere de arta. Puteti afla mai multe despre pantofii Artioli din pagina despre istoria Artioli, sau din prezentarea evenimentului la care a fost invitat si Andrea Artioli.
B. Costum bespoke – Afla care sunt diferentele dintre costumul bespoke si costumul made-to-measure. Vei obtine informatii esentiale pentru o prima vizita intr-un atelier de costume.
M. Monk – pantofii Monk sunt un model clasic de pantofi, fara sireturi, care se inchid cu una sau doua catarame. Aflati mai multe despre ei din prezentarea modelului de pantofi Monk. MTM – prescurtare a termenului made-to-measure, se refera la costumele personalizate realizate dupa masurile si dorintele clientului. Afla mai multe despre etapele de creare a costumului MTM.
P. Private shopping session – se refera la sedinta de shopping realizata in cerc restrans. Magazinul se inchide si tehnicianul de costume sau consilierul vestimentar se ocupa de un singur client. Afla mai multe despre acest serviciu exclusivist oferit de Royal Men! Piele de aligator si crocodil – este un tip de piele folosit pentru produsele de lux. Afla mai multe despre calitatile fiecarui tip de piele.
S. Stofe pentru costum – alegerea stofelor pentru costum este un pas esential in croitoria de lux. Aflati mai multe despre tipurile de stofe pentru costume de lux. T. Trunk Show – este un eveniment la care sunt invitati mai multi artizani ai unor brand-uri renumite si cu traditie in consilierea made-to-measure. Aflati mai multe din prezentarea evenimentelor trunk-show.
Call Now Button