<<MTM>> pattern-ul magazinului de lux Royal Men

Costumul la comanda sau Made-to-Measure este sinonim cu eleganta impecabila. Eleganta ca arta de a alege, arta de a ascunde si a dezvalui in acelasi timp, echilibrul intre capcanele de conformitate si dorinta de a fi diferit. Aceasta este ideea de eleganta pe care boutique-ul exclusivist de costume barbatesti Royal Men incearca sa o transmita prin serviciul Made-to-Measure. Haine proiectate, croite si concepute pentru a fi originale si menite sa sporeasca eleganta naturala a vestimentatiei masculine, exprimand astfel respect pentru sine si pentru cei din jur. Royal Men pune la dispozitia domnilor cel mai rapid si eficient serviciu de croitorie la distanta, si anume, serviciul de Made-to-Measure. Acesta a fost infiintat din dorinta de a oferi domnilor care nu au timp si rabdare pentru mai multe probe, servicii de croitorie de inalta calitate, pastrand totodata caracteristicile si esentialul unei croitorii clasice.
 

Sedinta Made-to-Measure: selectia de stofe disponibile in showroom

Camera special dedicata sesiunilor de Made-to-Measure ii intampina pe domni cu o ambianta placuta si eleganta ce transcende timpul si moda, astfel realizarea unui costum la comanda devenie o reala placere in cadrul Royal Men. O sedinta Made-to-Measure nu trebuie sa fie perceputa ca fiind un lucru obositor, ci mai degraba ca o placere, un lucru personal, pentru care nu puteti delega pe nimeni in locul dumneavoastra si pentru care orice barbat ar trebui sa isi gaseasca timp. Cu atat mai mult, un barbat care are grija de propriul aspect, care este atent la schimbarile sociale si culturale ale realitatii pe care o traieste si care isi defineste stilul prin adaptarea naturala a dinamicii vietii cotidiene la propria personalitate.  
Sesiune-de-made-to-measure
Consiliere-costume-la-comanda

Consiliere vestimentara pentru costume la comanda

Printre pretioasele noastre tesaturi atent selectate si menite sa ofere un stil vestimentar inconfundabil, se numara cele ale unor producatori internationali renumiti pentru eleganta discreta si atemporala, precum Loro Piana, Holland & Sherry si Caccioppoli. Manifest pentru eleganta masculina impecabila! Personalizarea unui costum la comanda prin brodarea initialelor in interiorul unei jachete sau alegerea nasturilor reprezinta unele dintre cele mai simple etape in crearea unui costum, iar pentru acestea nu este nevoie de scoala, experienta in domeniu sau de un brand renumit care sa le realizeze. Acestea se pot realiza cu usurinta, doar prin completarea unui formular si cu putin simt estetic. Insa cea mai importanta etapa care personalizeaza cu adevarat o comanda, este cea in care se iau masurile.

Costum la comanda vs. costum ready-to-wear

Fiecare corp este unic si are particularitatile sale, de aceea, in momentul in care se iau masurile, trebuie sa se tina cont si de cele mai mici detalii, cum ar fi pozitia corpului, a mainilor sau a umerilor. Balanta si proportia unui costum sunt cele mai importante si cele care fac diferenta intre un costum la comanda, in functie de particularitati si preferinte, si un costum Ready-to-Wear, cumparat de pe raftul magazinului si facut dupa masuri standard. Alegerea unei stofe de calitate, stabilirea modelului, a captuselii, a nasturilor, dar si a altor optiuni de detaliu, fac parte din prima etapa, insa luarea masurilor si stabilirea balantei corpului sunt cele care personalizeaza cu adevarat un costum si reprezinta etapa care incheie o sedinta de Made to Measure. Frumusetea unei haine este legata de timp! Astfel, pentru luarea masurilor este nevoie de aproximativ o ora si, de asemenea, de o discutie amanuntita, astfel incat consilierul sa poata intelege exact ceea ce isi doreste clientul, sa-i intelega asteptarile si produsul final sa fie cel dorit. La cea de-a doua comanda, totul se simplifica! Masurile fiind deja luate, nu este nevoie decat sa se verifice daca exista anumite diferente si sa se reia intreg procesul de alegere a stofei, modelului si optiunilor, timpul reducandu-se astfel la jumatate. La fel ca in cazul tuturor produselor exclusiviste, facute pe masura si la comanda, perioada de livrare poate varia intre 2 si 4 saptamani. Doar asa se naste un costum la comanda perfect, ce ramane impecabil in timp!  
Costum la comanda vs. costum ready-to-wear