1. Concept

Royal Men este un boutique exclusivist pentru barbati, cu un concept unic de branduri Made in Italy, unde acestia pot gasi imbracaminte ready-to-wear sau made-to-measure: costume, camasi, pantofi eleganti si casual, cravate, pantaloni si alte accesorii pentru tinute casual sau business.

Royal Men Boutique

Our story


Parteneri Royal Men

Parteneri Royal Men

2.Parteneri

Selectia brand-urilor a fost facuta pe principiul calitatii, traditiei Made in Italy si a stilului pur italian, in portofoliul Royal Men regasindu-se nume cu rezonanta internationala precum Artioli, Scuderi, Dolcepunta, Phillippe Model Paris, Entre Amis, Camouflage Ar&J, Barrett, Athison. De asemenea, Royal Men Boutique este recunoscut pentru varietatea de stofe puse la dispozitia clientilor, de la cele de baza si pana la cele mai rare si fine tesaturi, avand in portofoliu producatori si distribuitori cu traditie precum Loro Piana, Holland&Sherry, Zegna etc.


3.Un magazin unic pentru barbati cu stil unic

In baza unei programari prealabile si intr-un ambient placut si discret, timpul acordat cumparaturilor si probelor poate fi considerat o investitie in propriul stil, dar mai ales, in propria persoana..

Stil unic royalmen

Consiliere vestimentara


Call Now Button