1. Private Shopping

Poti oricand beneficia de o sedinta de Private Shopping in cadrul Royal Men Boutique in baza unei programari prealabile. Impreuna vom face ca timpul acordat cumparaturilor dar si probelor pentru costume la comanda sa devina o placere. Vei avea la dispozitie atat intreaga locatie cat si atentia si suportul nostru total!

Private Shopping

Private Shopping


Door to door shopping

Door to door shopping

2.The Golden Hour: Door-to-Door shopping

The Golden Hour – daca doresti ca unul din consilierii nostri sa se deplaseze la o locatie aleasa de tine, unde te simti confortabil si doresti sa ai o sesiune aparte de private shopping, poti alege serviciul nostru “Golden Hour” iar noi vom fi acolo oricand ai nevoie!


3.Consiliere vestimentara

Consilierea vestimentara se bazeaza in primul rand pe dorintele si preferintele clientului in materie de stil vestimentar. Fiecare client are o anumita silueta, un anumit stil de viata iar rolul unui consilier este de a-l ajuta pe acesta sa isi identifice stilul vestimentar, sa isi creeze o garderoba de baza cu piese atemporale, usor de asortat, adaptate diferitelor evenimente sociale, investind in primul rand in calitate, nu in cantitate.

Consiliere vestimentara

Consiliere vestimentara


Servicii Royal Men

Servicii RoyalMen

4. Alte servicii vestimentare

  • Consilierea in vederea realizarii unui look complet, cat si in alegerea accesoriilor vestimentare potrivite;
  • Completarea si reimprospatarea garderobei;
  • Verificarea si intretinerea pieselor din garderoba personala, prin intermediul serviciului door to door;
  • Vouchere ce pot fi oferite cadou;
  • Servicii de croitorie si ajustare.

  • Call Now Button