Costumul la comanda sau Made-to-Measure este sinonim cu eleganta impecabila! Daca vrei sa fii diferit, sa adopti un stil in functie de personalitatea ta, sa transmiti eleganta si masculinitate, poti alege serviciul nostru Made to Measure!

O stofa de calitate necesita o manufacturare de calitate. De aceea am ales, de mai bine de 10 ani, sa lucram in parteneriat cu producatorul italian SCUDERI care imbina traditia croitoriei clasice italienesti cu invotia si tehnicile moderne de executie.


Pasul 1: Consiliere vestimentara

O sedinta Made-to-Measure nu trebuie sa fie perceputa ca fiind un lucru obositor, ci mai degraba ca o placere, un lucru personal, pentru care nu poti delega pe nimeni in locul tau si pentru care orice barbat ar trebui sa isi gaseasca timp! In acest prim pas vom gasi solutii adaptate stilului de viata, dimensiunii corpului si personalitatii tale!
Made to measure
Materiale

Made to measure
Materiale

Pasul 2: Selectia stofelor

Alegerea stofei potrivite pentru tipul de costum, anotimp, eveniment, este un pas important in procesul crearii unui costum la comanda. Printre pretioasele noastre tesaturi atent selectate si menite sa ofere un stil vestimentar inconfundabil, se numara cele ale unor producatori internationali renumiti pentru eleganta discreta si atemporala, precum Loro Piana, Holland & Sherry, Zegna etc.

Pasul 3: Personalizare

Stabilirea modelului, a stofei,  a captuselii, a nasturilor, dar si a altor optiuni de detaliu, fac parte din etapa de personalizare, insa luarea masurilor si stabilirea balantei corpului sunt cele care personalizeaza cu adevarat un costum si reprezinta o etapa extrem de importanta dintr-o sedinta Made to Measure.
Made to measure
Materiale

Made to measure
Materiale

Pasul 4: Dimenisuni

Fiecare corp este unic si are particularitatile sale, de aceea, in momentul in care se iau masurile, trebuie sa se tina cont si de cele mai mici detalii, cum ar fi pozitia corpului, a mainilor sau a umerilor. Balanta si proportia unui costum sunt cele mai importante si cele care fac diferenta intre un costum la comanda, in functie de particularitati si preferinte, si un costum Ready-to-Wear, facut dupa masuri standard. Inainte de executie, toti acesti parametri sunt analizati de maestrii croitori si tehnicieni din Italia, ca ulterior costumul sa fie croit perfect.

Pasul 5: Executie & Livrare

Frumusetea unei haine este legata de timp! Astfel, pentru luarea masurilor este nevoie de aproximativ o ora si, de asemenea, de o discutie amanuntita, astfel incat consilierul sa poata intelege exact ceea ce isi doreste clientul, sa-i intelega asteptarile si produsul final sa fie cel dorit. La cea de-a doua comanda, totul se simplifica! Masurile fiind deja luate, nu este nevoie decat sa se verifice daca exista anumite diferente si sa se reia intreg procesul de alegere a stofei, modelului si optiunilor, timpul reducandu-se astfel la jumatate. La fel ca in cazul tuturor produselor exclusiviste, facute pe masura si la comanda, perioada de livrare poate fi de aproximativ o luna. Doar asa se naste un costum la comanda perfect, made in Italy, ce ramane impecabil in timp.
Made to measure
Materiale
Call Now Button