Un stil barbatesc desavarsit cere intotdeauna un costum realizat pe masura. Moda masculina are mai putine mijloace de expresie ca moda feminina si a mers dintotdeauna pe linii clasice, sobre si elegante. De aceea, accentul se pune pe detalii, pe perfectiunea croielii si pe calitatea materialelor. Crearea de costume barbatesti la comanda face posibil exact acest lucru: realizarea unor piese de imbracaminte unice, lucrate pana in cel mai mic detaliu pentru a se potrivi celui care le poarta.

Ce inseamna made-to-measure?

Made-to-measure denumeste tehnica de crearea de costume la comanda si pe masura pornind de la modelul unui costum de proba. In cazul Royal Men, costumele made-to-measure sunt realizate in Italia, la producatori cu traditie in arta croitoriei.  

De ce sa optezi pentru un costum la comanda?

Costumele made-to-measure sunt destinate barbatilor care tin la calitate si la stilul barbatesc autentic. Un costum de calitate, alaturi de accesoriile esentiale, reflecta personalitatea unui barbat si stilul de viata. Atunci cand se lucreaza in sistemul made-to-measure, pot fi alese si personalizate toate detaliile: de la stofe si model pana la nasturi si mici broderii unicat. Iar un costum personalizat conform standardelor made-to-measure ii da posibilitatea fiecarui barbat sa isi exprime preferintele in materie de stil si sa creeze exact costumul care i se potriveste. Un costum la comanda pentru barbati nu are ca atu doar partea estetica, ci si autenticitatea pe care o denota atunci cand este purtat. Un costum adevarat nu va fi acela care iese in evidenta, ci, dimpotriva, acela care va fi parte integranta din stilul celui care il poarta.
our-services1
our-story1

Cum sunt lucrate la Royal Men costumele made-to-measure?

La Royal Men, realizarea unui costum la comanda dureaza 2-4 saptamani. Se incepe cu schitarea preferintelor si alegerea materialelor. Pe tot parcursul procesului clientii beneficiaza de consiliere in alegerea celor mai potrivite modele, materiale si accesorii. Urmeaza o alta etapa cheie in crearea unui costum la comanda in magazinul Royal Men: luarea masurilor. Aceasta permite crearea unui costum care se adapteaza perfect conformatiei si stilului de a se misca al purtatorului. Totul este atent urmarit si realizat astfel incat, la final, sa se ajunga la un costum pe masura care exprima un rafinament natural, se potriveste perfect purtatorului si se adapteaza stilului sau de viata. Pentru realizarea unui costum la comanda, va invitam sa va faceti o programare la 0721.221.888.
Call Now Button