Pantofii de lux sunt un imperativ atunci cand vine vorba de o tinuta eleganta. Un stil vestimentar reusit isi poate pierde cu usurinta valoarea din cauza unei alegeri nepotrivite a incaltamintei. O pereche de pantofi de lux si un accesoriu vestimentar bine ales sunt cele mai in masura sa puna in valoare un costum barbatesc de calitate.  

Cum se recunosc pantofii de lux

Cel mai simplu mod prin care domnii pot identifica pantofii de lux este verificarea producatorului lor. Marcile marilor manufacturieri de incaltaminte, precum Artioli sau Fratelli Rossetti, sunt un indiciu clar de calitate. Spre exemplu, un producator italian de pantofi de lux, celebru in toata lumea, este Artioli, care printre alte tehnici de manufacturare, foloseste numai substante naturale pentru a colora incaltamintea. Un alt producator cunoscut pentru proiectarea si fabricarea de pantofi este marca Fratelli Rossetti, pentru care sunt necesare peste o suta de faze de lucru pentru ca produsul sa fie conform cu standardele de calitate. Pentru domnii care nu sunt atenti la numele fabricantului de pantofi de lux, exista alte metode pentru a recunoaste incaltamintea de calitate:
  • pantofii handmade : pantofi lucrati de mana, in mod traditional si care au o ’constructie’ aparte
  • pantofii de calitate : respecta tehnici traditionale de manufacturare si acorda o mare atentie detaliilor
  • colorarea naturala si manuala, precum si materialele atent selectionate fac diferenta in materie de pantofi de lux
pantofi-de-lux
pantofi-pe-masura

Selectia Royal Men de pantofi barbatesti

Royal Men selecteaza pentru magazinul de lux din Bucuresti, pantofi barbatesti produsi de catre maestri pantofari cu traditie, pentru care rafinamentul este la ordinea zilei. Fie ca este vorba de o linie de pantofi casual-confort sau de pantofi made-to-measure, la noi veti gasi modele elegante si sofisticate. Totodata, daca va doriti o pereche de pantofi barbatesti care sa poata fi purtati cu usurinta atat la o tinuta casual, cat si la una business, va oferim consilierea noastra in alegerea modelului.

Pantofi barbatesti de lux care imbina eleganta si confortul

Pantofii barbatesti handmade sunt o opera de arta, maestri pantofari investind multa grija si atentie in procesul de vopsire a pantofilor, in tratarea pielii si in realizarea detaliilor. O pereche de pantofi de calitate va crea mereu un contrast cu accesoriile sau imbracamintea eleganta si rafinata. De aceea, pentru a crea o armonie in stilul vestimentar, este recomandat ca incaltamintea sa fie aleasa cu atentie. Doriti sa va completati garderoba cu o pereche de pantofi barbatesti de lux? Consultati selectia Royal Men printr-o programare la numarul de telefon 0723.141.412 sau direct pe mail, la adresa showroom@royalmen.ro!
costum-pe-masura
 
Call Now Button