Brand-ul Artioli

Artioli este o marca italiana de pantofi handmade de lux o cu istorie de peste 100 de ani. Tehnicile de baza, atentia la detalii si la modul in care pantofii incalta piciorul, s-au pastrat de-a lungul timpului. Tehnicile de constructie au fost perfectionate continuu pentru a face din pantofii Artioli mici opere de arta. Ajunsa una dintre marcile care imbraca oameni de stat, celebritati si business men, Artioli isi pastreaza aerul atemporal care a consacrat-o. Cand privesti un pantof Artioli remarci subtilitatea detaliilor si maiestria lucraturii. Dar in acelasi timp se poate citi usor traditia italiana. Astfel de pantofi made-to-measure nu poti gasi decat la afacerile de familie, cu vechime considerabila, unde secretele lucraturii au fost pastrate din generatie in generatie.
Pantofi made-to-measure barbati
Pantofi Artioli handmade

Povestea Artioli

Artioli si-a inceput povestea in 1912 cu Severino Artioli. Cu fiecare generatie, tehnica de creatie manuala a fost imbunatatita, pentru ca obsesia Artioli a fost dintodeauna crearea unui pantof perfect din punct de vedere stilistic, dar care sa fie usor de purtat. Pantofii made-to-measure Artioli se adapteaza piciorului, fara a-si pierde din eleganta. Din 1990, marca Artioli este reprezentata de Andrea Artioli, cel care a folosit cercetarea si tehnicile inovatoare pentru a crea sistemele de noua generatie: „One shoe, two fittings” si „Dry feet every day”. Acum, pantofii Artioli sunt sinonimi cu lucrul pretios pentru care s-a depus multa munca. Pantofi de traditie, cu un look impecabil, dar care duc stilul mai departe de simpla imgine. Sau, cum spune Andrea Artioli, „Pantofii sunt oglinda sufletului”.

Royal Men si Artioli

Royal Men tine pasul cu toate colectiile de pantofi handmade Artioli, pe care ii puteti gasi in fiecare sezon in magazinul din Libertatii nr 10. De asemenea, aici se pot da comenzi de pantofi made-to-measure Artioli. Royal Men va pune la dispozitie o paleta larga de tipuri de piele si sfatul specialistilor sai, astfel incat sa puteti avea pantofii handamade Artioli ideali pentru personalitatea dumneavoastra si in pas cu tendintele sezonului.  
Andrea Artioli la Royal Men
Call Now Button