Cloth of the Month: Black Pearl by Holland & Sherry

De mai bine de 170 ani, Holland & Sherry joaca un rol important in furnizarea de stofe si haine de lux in piata de top si catre numerosi croitori. Un articol de Holland & Sherry este o adevarata investitie si este intotdeauna purtat cu placere. Inca de la inceput, din anul 1836, Holland & Sherry a fost furnizorul renumitelor croitorii de pe Savile Row, oferind haine de cea mai buna calitate. Intreaga colectie de imbracaminte personalizat in prestigioasa tesatorie stofe “Black Pearl” este acum disponibila si la Royal Men.

header-blackpearl

content-blackpearl  

Exquisite fabrics

Perlele negre sunt considerate a fi cele mai scumpe si cele mai misterioase dintre perle, iar raritatea lor este sursa de inspiratie pentru aceasta noua colectie de tesaturi fine.

O stofa atat de speciala cum este Black Pearl din lana Super 180’S, trebuie sa fie prelucrata pe masura valorii sale, pentru a putea fi astfel apreciata de cunoscatori. La Royal Men, maestrii croitori din Italia imbina cu maestrie traditia croitoriei clasice cu inovatiile de ultima ora din domeniu, reusind sa puna in valoare ceea ce isi doreste fiecare domn: eleganta, naturalete, unicitate. Iar in aproximativ 3 saptamani de la preluarea comenzii, va puteti bucura de un costum personalizat, care sa va reprezinte in totalitate.

content2-blackpearl  
content1-blackpearl

royalmen

Call Now Button