Fii creatorul costumului tau

O stofa de calitate nu iese din moda niciodata asa cum un costum conceput si accesorizat dupa corpul si stilul tau, te va pune mereu in valoare. Pentru a putea atinge insa eleganta naturala a stilului italian, este necesara crearea unui costum made-to-measure perfect pentru tine, iar acest costum perfect nu se poate realiza decat alaturi de tine!

header-landing content-landing  

UN COSTUM…ASA CUM IL VREI

Creeaza-ti costumul casual sau business perfect adaptat stilului tau, prin serviciul Made-to-Measure oferit de Royal Men. Bucura-te de atmosfera destinsa si placuta din showroom, printr-o sedinta Made-to-Measure doar pentru tine! Fara sa realizezi cand a trecut timpul, la sfarsitul sedintei vei avea prototipul costumului tau autentic.

Si pentru ca aveti prioritate la programarea unei sesiuni de Made-to-Measure, va invitam sa o faceti cat timp campania noastra este in plina desfasurare.

content-landing1  

PROGRAMEAZA-TI PRIMA SEDINTA

Costumul Made-to-Measure trebuie sa te reprezinte pe tine, stilul tau vestimentar si stilul de viata.

La Royal Men nu vorbim de procese industrializate; tehnicienii nostri intervin punctual, incercand sa inteleaga ce iti place, ce tip de costum iti doresti si ce ti se potriveste.

royalmen

Call Now Button