Royal Men Made to Measure Event

Saptamana trecuta am avut placerea de a fi gazdele unui eveniment privat, organizat in cadrul showroom-ului Royal Men. Alaturi de invitatul nostru de onoare, Bogdan Stelea, am avut parte de o seara minunata petrecuta in compania invitatilor nostri de seama, carora am avut deosebita placere de a le prezenta noua colectie de stofe pentru sezonul de vara 2014. Colectie de stofe pentru sezonul de vara 2014   content-made-to-measure-event

SUIT UP

Evenimentul a fost destinat atat purtatorilor de costume la comanda, cat si celor care, desi nu au incercat inca acest serviciu, sunt pasionati si isi doresc sa fie la current cu ultimele noutati din acest domeniu. Astfel, Royal Men a pus la dispozitia invitatilor sai intreaga colectie de stofe, cat si serviciul de consiliere pentru made-to-measure.

Tinutele made-to-measure sunt destinate domnilor care tin la calitate si la un stil autentic. Costumul, alaturi de accesoriile esentiale, reflecta personalitatea unui barbat, dar si stilul sau de viata. La Royal Men, realizarea unui costum la comanda dureaza intre 2 si 4 saptamani. Se incepe cu schitarea preferintelor si alegerea materialelor, avand in acest sens optiunea de a alege dintre cele mai fine tesaturi de la Loro Piana, Holland & Sherry, Ariston sau Dormeuil. Urmatoarea etapa in crearea unui costum la comanda este luarea masurilor. Aceasta permite crearea unui costum care se adapteaza perfect conformatiei si stilului de a se misca al purtatorului.

SPECIAL GUESTS

Eveniment MTM Bucuresti  

Evenimentul a fost unul pe masura invitatilor nostri, iar astfel putem doar sa le multumim tuturor celor care au dat curs invitatiei si au fost alaturi de noi. Pe parcursul intregii seri, am avut placerea de a ne bucura de compania unor invitati de seama, care desi impartasesc multe pareri diferite si interesante, au insa aceeasi pasiune si dorinta de a fi la curent cu ultimele noutati legate de domeniul croitoriei la comanda.

Parteners

Vin spumant Contadi Castaldi  

Seara s-a incheiat cu succes, iar acest lucru s-a datorat si partenerului nostru, Vinimondo, care a fost prezent in cadrul evenimentului cu vinul spumant Contadi Castaldi, din regiunea Franciacorta. Pentru a va starni si mai mult curiozitatea, va mai spunem faptul ca desi Franciacorta este renumita pentru varietatea de vinuri pe care le produce, Contadi Castaldi este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii din regiune.

royalmen

Call Now Button