Comfort fit for a summer look

Royal-Men-boutique-de-lux

Daca saptamana trecuta va prezentam primele rezultate ale colaborarii noastre cu Bogdan Stelea, saptamana aceasta va invitam sa descoperiti o alta serie de tinute, de data aceasta casual, dar care respecta aceleasi principii ca in cazul crearii de costume la comanda: respectul pentru detalii, pentru serviciile oferite clientului si consilierea in vederea unor solutii vestimentare personalizate.

Tinute casual pentru barbati

bogdan-stelea2

Traditie, Cunoastere, Pasiune

Asa cum fiecare barbat ar trebui sa aiba in garderoba cel putin un costum, la fel de important este ca acesta sa detina si cateva piese vestimentare versatile, ce se pot asorta usor pentru a alcatui o tinuta totala. Insa cel mai important este ca acestea sa fie unele de calitate.

Royal Men propune astfel un numar mare de branduri italienesti pentru barbati, fiecare fiind definit de o istorie personala si de un stil unic. De la Scuderi, trecand prin Artioli, Fratelli Rossetti, Finamore, Fray, Doriani si pana la Hettabretz, Cantarelli, PT01&PT05 sau Dolcepunta, fiecare dintre aceste case de traditie are un stil inconfundabil, pastrand in acelasi timp un numitor comun: calitatea si traditia pur italiana. De aceea este atat de usor sa descoperi tinuta perfecta la Royal Men. Modelele sunt create astfel incat sa cada perfect. Materialele sunt alese pentru a asigura confortul, dar si pentru a intregi imaginea de eleganta masculina.

Taieturi perfecte

Sacou Scuderi Made to Measure  

In aceasta imagine, Bogdan Stelea poarta sacou Scuderi Made to Measure din lana, matase si in, model peak lapel, partial captusit, nasturi din os, butoniere deschise si cusute manual, stitching manual; camasa Finamore Made to Measure din in; pantaloni PT 01 din bumbac, model slim fit si pantofi Fratelli Rossetti Sport line.

Materiale pretioase

Imbracaminte confortabila pentru barbati  

Cea de-a doua tinuta este compusa din sacou Scuderi Made to Measure din lana, matase si in, model peak lapel, partial captusit, nasturi din os, butoniere deschise si cusute manual, stitching manual; camasa Finamore Made to Measure din in; pantaloni PT 05 din bumbac, model comfort fit si pantofi Fratelli Rossetti Sport line.

royalmen

Call Now Button