Scuderi Made to Measure

Royal-Men-boutique-de-lux
Constructia articolelor vestimentare marca Scuderi reprezinta produsul unor tehnici de croitorie clasica, imbinate cu tehnologia moderna, permitandu-se astfel crearea unor forme perfecte si a unor finisari impecabile. Tiparele elaborate sunt executate manual, in functie de diferite procese care depind de alegerea materialului, iar atentia la detalii este cea care face diferenta si reuseste sa dea nastere unui produs de cea mai inalta calitate.   Royal-Men-boutique-de-lux Scuderi-made-to-measure

Traditia croitoriei italiene

Lucrul manual si croitoria traditionala sunt puse in valoare prin folosirea de materiale si tesaturi dintre cele mai fine, toate provenind de la cei mai mari producatori din Biella. Totodata, captuselile folosite sunt 100% cupro (fibra naturala de bumbac), fiind disponibile intr-un larg paletar coloristic.

Fiecare articol, odata taiat, trece prin mai multe etape, fiecare executata manual, care il aduc tot mai aproape de produsul finit Aceasta pasiune pentru stil si forma s-a materializat intr-o adevarata maiestrie, o dimensiune in care tehnologia este imbinata cu grija, experienta si creativitatea. Astfel, Scuderi a devenit expresia unui stil clasic, niciodata comun, dar intotdeauna practic si elegant.

Un serviciu exclusivist

Serviciul-Scuderi-made-to-measure

Royal Men va pune la dispozitie serviciul Scuderi Made to Measure, precum si consilierea necesara pentru alegerea perfecta a unei tinute si oportunitatea de a personaliza complet fiecare aspect al acesteia, avand in acest sens optiunea de a alege dintre cele mai fine tesaturi de la Loro Piana, Holland & Sherry, Ariston sau Dormeuil.

O experienta unica

Articole-vestimentare-Scuderi

Daca sunteti in cautarea taieturilor perfecte, a fibrelor pretioase, a detaliilor luxuriante, dar si a respectului pentru clasic si adaptarii la tendintele schimbatoare ale modei, veti regasi toate aceste calitati ce marcheaza inconfundabilul stil Scuderi, in cadrul showroom-ului nostru din Bd. Libertatii nr.10. Va asteptam cu drag!

royalmen

Call Now Button