The Timeles Suit

Royal-Men-boutique-de-lux
Bogdan Stelea, o prezenta mereu discreta si eleganta, ne-a oferit timpul si increderea necesare realizarii unor tinute care sa-i marcheze stilul inconfundabil. Echipa Royal Men a acceptat provocarea, punandu-i astfel la dispozitie serviciul made-to-measure, precum si consilierea in vederea alegerii unor tinute perfecte si oportunitatea de a personaliza complet fiecare aspect al acestora. Primele rezultate le puteti vedea si dumneavoastra in cele ce urmeaza.

Timeless Suit

Poza 6

Un stil desavarsit, un costum pe masura

In vederea realizarii tinutelor, am pornit ca de fiecare data de la o linie clasica, eleganta, dar in acelasi timp adaptata la tendintele actuale, ceea ce defineste cel mai bine stilul Royal Men. Accentul s-a pus pe calitatea materialelor si perfectiunea croielii, realizand astfel piese de imbracaminte unice, lucrate pana in cel mai mic detaliu pentru a i se potrivi stilului sau de viata.

Un aspect important in sistemul made-to-measure este acela ca pot fi alese si personalizate toate detaliile: de la stofe si model, pana la nasturi si mici broderii unicat. Iar un costum personalizat, conform standardelor made-to-measure, ii da posibilitatea fiecarui barbat sa isi exprime preferintele in materie de stil si sa creeze exact costumul care i se potriveste. Asadar, un costum la comanda si pe masura nu are ca atu doar partea estetica, ci si autenticitatea pe care o denota atunci cand este purtat.

Taieturi perfecte

Costum Scuderi din lana  

In aceasta imagine, Bogdan Stelea poarta costum Scuderi Made to Measure din lana Super 15o’S, model peak lapel, nasturi blue din scoica naturala, butoniere deschise si cusute manual, stitching manual, iar in functie de preferinte poate fi facut la comanda classic sau slim fit; camasa Finamore Made to Measure din 100% bumbac; cravata Dolcepunta lucrata manual din 100% matase; pantofi Fratelli Rossetti model Oxford.

Materiale pretioase

Costum la comanda classic sau slim fit  

Cea de-a doua tinuta este compusa din costum Scuderi Made to Measure din lana Super 150’S, model peak lapel, nasturi gri din scoica naturala, butoniere deschise si cusute manual, stitching manual, iar in functie de preferinte, acesta poate fi facut la comanda classic sau slim fit; camasa Finamore Made to Measure din 100% bumbac; cravata Dolcepunta lucrata manual din 100% matase; pantofi Fratelli Rossetti model Monk.

royalmen

Call Now Button